6 juni 2015

NOORSE LES (VIA SKYPE)

Mer-norsk-B1De afgelopen drie maanden heb ik wekelijks per Skype Noorse les gehad van Nina Løkken.
Ik deel de ervaring van mensen die me voor gingen. De lessen zijn doortimmerd, professioneel, uitdagend, grondig, leuk, afwisselend… Lees meer

Leontien S.


Na een persoonlijke intake mbt wensen, kunnen en tevens een inschatting te kunnen maken qua groepssamenstelling van start gegaan met de beginnerscursus.Lees meer

Hilsen Fred


Toen ik met taallessen bij Nina begon woonde ik al 2 jaar in Oslo. Om zelfstandiger te kunnen werken en mij meer thuis te voelen in Noorwegen heb ik Nina benaderd voor skypelessen.Lees meer

Groet, Denise


Noors leren bij Nina Løkken…
… betekent de taal in al zijn facetten leren lezen, begrijpen en spreken. We werken in een kleine groep. Er wordt hard gewerkt, veel gelachen en we krijgen ook echt huiswerk mee, wat zorgvuldig door Nina wordt nagekeken. Lees meer

Anita Cats


“Ik volg privé lessen bij Nina die elke keer weer inspirerend en ontzettend leerzaam zijn en dat in een hele leuke sfeer. Ze geeft me naast de lessen nog leermiddelen en tips die aansluiten bij mijn interesse, waardoor Noors leren nog leuker wordt. Kan ik door drukte een keer niet naar de locatie komen, dan is een Skype les erg fijn.”

Hilsen, Jeroen


Noors leren bij Nina is een feestje!
Elke week kijk ik weer uit naar de groepsles Noors. Nina is een bevlogen en erg kundige lerares. Zij verwacht een gemotiveerde instelling van je en daar krijg je zelf een erg leerzame en gezellige les voor terug … Lees meer

Hilsen, Paulies


Uitdagend onderwijs
“Noorse les bij Nina betekent dat ik uitgedaagd word. De invulling van de lessen is geheel bespreekbaar en wordt aangepast aan mijn behoefte. Tegelijkertijd zorgt ze er wel voor dat het niveau van wat ze aanbiedt nét wat hoger ligt dan mijn huidige niveau. Hierdoor blijft de uitdaging … Lees meer

Paul


Leer Noors vanuit je luie stoel via Skype!
“Sinds enkele maanden volgen wij Noorse les bij Nina, ter voorbereiding op ons vertrek naar Noorwegen. Wij hebben onszelf ten doel gesteld om de Noorse taal goed te beheersen, alvorens wij de oversteek zullen maken. Met Nina aan onze zijde, gaat ons dit zeker lukken … Lees meer

Jim en Maggy


Noorse les bij Nina
“Wij hebben samen Noorse les gevolgd bij Nina. Wij hebben de beginnerscursus A1 gevolgd. We zaten in een klasje van in totaal 6 leerlingen. De manier van lesgeven is erg interactief. Vanaf het begin spreekt Nina Noors, dus je moet direct heel goed opletten, maar je luistervaardigheid wordt daardoor al snel beter … Lees meer

Beste hilsen fra Arnoud og Lisanne


“Noorse les van Nina is hard werken en resultaten boeken. Na een aantal lessen kon ik al een beetje Noors praten. Nina geeft extra aandacht aan de onderdelen die ik moeilijk vind, zoals bijvoorbeeld de uitspraak. De lessen worden daardoor maatwerk. Het is prettig om via Skype … Lees meer

Marlies


“Lessen bij Nina is helemaal in het Noors duiken en de tijd vergeten. Het dagelijks leven in Noorwegen is de basis van de lessen en er is veel aandacht voor de juiste uitspraak. De boeken zijn heel plezierig om mee te werken. Ook is het fijn om gewezen te worden op de uitzendingen van de Noorse tv waarmee je de taal nog meer tot je neemt. Het is voor mij iedere keer weer een feest om naar Nina te gaan … Lees meer

Dominika

facebook