12 juli 2018

WORKSHOPS & FILMMIDDAGEN

Workshop: Maak een sprong in spreken en luisteren

Workshop: Maak een sprong in spreken en luisterenDatum: 30 november 2019
Tijd: van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 15.00 uur.
Voor wie? Deze cursus is bedoeld voor iedereen die een cursus voor beginners heeft afgerond.  Het is een cursus op A2 niveau.

Zie het als een ééndaagse-kuur; een flinke injectie Noors!

Grammatica, luister- en spreekvaardigheid op A1+/A2 niveau.
Wij gaan de belangrijkste onderdelen van de Noorse grammatica behandelen in combinatie met luisteroefenningen en spreekvaardigheid.

Prijs:  €99,- inclusief oefenmateriaal, koffie, thee en een lichte lunch.

Er is ruimte voor 6 – 7 personen.
Graag even bellen of mailen voor meer informatie:
– 06 – 520 746 11
info@noorsopmaat.nl

Status: Helaas vol


hjem til julFilmmiddag op zaterdag 14 december

“Hjem til jul”  

De vorige filmmiddag was een succes, ondanks de kapotte verwarming. Een volle zaal, een goede film en een gezellige groep mensen.

Op zaterdag 14 december is de winkel open van 11.00 tot 15.30 uur. Daarna, om 16.00 uur, start de filmmiddag met een op-en-top kerstfilm! Een verfilming van een boek dat ook in De Noorse Boekwinkel verkrijgbaar is.

Geniet mee met dit Noorse verhaal; Kaarsjes aan, lekkers op tafel, licht uit, film aan. Klik op de afbeelding en bekijk de trailer.

In een klein Noors dorpje zijn verschillende mensen op de avond voor Kerst op weg naar huis. Een gescheiden man verkleedt zich als de kerstman om toch zijn kinderen en zijn ex-vrouw te kunnen zien op kerstavond. Een vrouw hoopt wanhopig maar vergeefs dat haar minnaar zijn echtgenote na kerst eindelijk zal verlaten en een protestants jongetje vertelt zijn klasgenootje die moslim is dat zijn familie net als haar familie geen kerst viert zodat hij de avond bij haar kan doorbrengen. Gebaseerd op de bundel met korte verhalen Only Soft Presents under the Tree van Levi Henriksen.

Meld je aan via email,  info@noorsopmaat.nl.
Er is plek voor 10 personen.

Status: Ruimte voor 2 personen

Je bent van harte welkom. 
Klik hier voor de route.